Workshops

 Buff met kap

 

Workshop wordt ook nog een keertje in januari herhaald. Meer informatie over de exacte daum volgt op deze pagina.

 

Quilting kerstbal

Op zondag 17 december kan je bij ons een kerstbal quilten. We hebben geen naaimachine noch naald en draad nodig... Benieuwd? Kom even langs en probeer het uit. Ook de allerkleinsten kunnen hier met stofjes aan de slag, die mogen knippen en plakken.

Prijs: 5 EUR/bal, alle materialen inbegrepen. De lapjes stof werden zorgvuldig op maat geknipt door Charlotte en Dominick. 

 

 

Moffen maken

Op zondag 17 december kan je ook bij ons terecht voor een workshop "moffen" maken. Dit zijn de gekke handschoenen die over je stuur van je fiets passen.

Els bezorgt jullie patronen en zorgt voor professionele uitleg. Deze workshop herhalen we zeker ook nog in januari maar exacte datum is nog niet gekend.

Prijs: 10 EUR EXCL stoffen. We hebben hiervoor effen stoffen ter beschikking maar ook met gekleurde sterren, prinsessen en ballerina's! We hebben al een voorbeeldje in onze gallerij geplaatst!

 

Make-up & Hair

Dit is een speciale editie voor de feestdagen! Silke kijkt er naar uit om jullie makeup en haar te verzorgen om er  een fantastische feestavond van te maken.

 

 

 

 

 


Back to Top