Naaicursus in Antwerpen voor iedereen

De nieuwe cursusreeks gaat van start, maar niet in groep. Je kan de lessen volgen in de vorm van 1-op-1 privélessen. Voor een reeks van 10 lessen, die je vrij kan inplannen, betaal je nu €200. Schrijf je in via de knop hieronder.

Wil je graag leren naaien met behulp van een naaicursus in de buurt van Antwerpen? Heb je het ooit eens geleerd en wil je de draad weer oppikken? Of wil je gewoon met anderen gezellig samenzijn? Dan zijn onze naaicursussen te Schoten helemaal iets voor jou! Beginners en gevorderden kunnen gerust samenzitten dankzij onze persoonlijke aanpak. Geen opgelegde stukken, je kan zelf maken waar je zin in hebt! Indien je een naaicursus in Antwerpen volgt bij Stoffe & Koffe gebruik je de stoffen die in de winkel liggen.

Prijs?

De prijs per persoon per reeks bedraagt € 250,00. Bij jouw inschrijving vragen we een voorschot van €25 per reeks. Dit verzekert jouw plaats en wordt bij annulatie als administratieve kost aanschouwd. Ben je ingeschreven en kan je toch niet de nodige tijd vrijmaken? Breng ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte!

Cursusdata?

De datareeksen kun je steeds raadplegen. (Tabblad datareeks onder naaicursus)

  • Zomervakantie Combo: 28-29-30-31 juli (voor zowel jongeren als volwassenen) -- PRIJS: 25€ per dag / 80€ voor 4 dagen

  • Zomervakantie Volwassenen: 25-26-27-28 augustus (projecten naar keuze) -- PRIJS: 25€ per dag / 80€ voor 4 dagen

Naaicursus in Antwerpen voor jongeren

Wat?

Voor onze jongeren zijn er naaicursussen tijdens de vakanties. De minimumleeftijd voor de naaicursus in provincie Antwerpen in de vakanties is 12 jaar. Ook hier ben je vrij om te kiezen wat je maakt. Het is geen opgelegd stuk. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met het niveau van de leerling.

Wanneer?

In schoolvakanties op achtereenvolgende dagen telkens van 10u00 tot 13u00. Inschrijven kan vanaf nu.

2020

  • Paasvakantie: 7-8-9-10 april -VOLZET

  • Zomervakantie: 7-8-9-10 juli - NOG 1 PLAATS

  • Zomervakantie Combo: 28-29-30-31 juli - NOG 5 PLAATSEN

Ook op zaterdag kan je als jongere de naaicursus in Antwerpen volgen voor 3u telkens van 10u00 tot 13u00 - data staan ook onder datareeks.

Wat is inbegrepen?

Het gebruik van een naaimachine, overlockmachine, gebruik van strijkijzer, patroon, patroonpapier, fournituren en drankje van de kaart en het lesje.

Prijs?

De prijs voor de naaicursus in Antwerpen hiervoor is € 80,00 voor 4 dagen.

Cursusdata?

Bij de datareeksen vind je nu ook de data voor alle jongerencursussen op zaterdag. Bekijk bij onze fotogalerij alvast enkele naaiwerkjes die tijdens de lessen gemaakt werden.

Vragen over de naaicursus

Heb je vragen over de naaicursussen te Schoten? Zoek je inspiratie voor een kleedje? Of wens je meer informatie of wil je je inschrijven? Neem dan contact op met Stoffe & Koffe per telefoon via +32 3666 80 66 of mail naar info@stoffe-koffe.be. Of kom eens langs. Wij helpen je dan graag verder.

Naaicursus in Antwerpen voor volwassenen

WAT?

Eén cursusreeks bij de naaicursus in Antwerpen bestaat telkens uit 10 lessen van 3 uur. Per reeks heb je recht op 1 inhaalles. Heb je om welke reden dan ook een les niet kunnen volgen? Dan kan je deze steeds inhalen op het einde van de reeks. Er zitten maximum 8 cursisten in 1 groep. De cursus gaat door vanaf 5 inschrijvingen.

WANNEER?

We geven de naaicursus in Antwerpen op de volgende momenten:      NIEUW!!!

  • Dinsdag- en vrijdagmiddag van 12u30 tot 15u30

  • Donderdagochtend 10u00 tot 13u00

  • Vrijdag- en woensdagochtend van 09u00 tot 12u00              

  • Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 19u00 tot 22u00

Algemene data

De schooljaar 2019-2020 data. Hier staan ze ook online onder Datareeksen.

Wat is inbegrepen?

Gebruik van Brother naaimachine, overlock (3 aanwezig),  patroon, patroonpapier, fournituren, gebruik van strijkijzer, koffie of thee en drie uur les! Andere materialen zijn niet inbegrepen en dienen online te worden aangekocht bij Stoffe & Koffe. Ook fournituren bestel je bij ons online voor jouw naaicursus in Antwerpen.