Leer (opnieuw) naaien of verbeter je naaitechniek!

Wil je graag leren naaien? Heb je het ooit eens geleerd en wil je de draad weer oppikken? Of wil je gewoon met anderen gezellig samenzijn? Dan zijn onze naaicursussen helemaal voor iets voor jou!

Beginners en gevorderden kunnen gerust samenzitten dankzij onze persoonlijke aanpak. Geen opgelegde stukken, je kan zelf maken waar je zin in hebt!

Indien je een cursus volgt bij Stoffe & Koffe gebruik je de stoffen die in de winkel liggen.

Naaicursus voor volwassenen

Wat?
Eén cursusreeks bestaat telkens uit 10 lessen van 3 uur. Per reeks heb je recht op 1 inhaalles. Heb je om welke reden dan ook een les niet kunnen volgen? Dan kan je deze steeds inhalen op het einde van de reeks.  Er zitten maximum 7 cursisten in 1 groep.  De cursus gaat door vanaf 5 inschrijvingen.

Wanneer?
We geven les op de volgende momenten:

  • dinsdag- en vrijdagmiddag van 12u30 tot 15u30
  • donderdagochtend 10u00 tot 13u00
  • vrijdagochtend van 09u00 tot 12u00
  • maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 19u00 tot 22u00

Wat is inbegrepen?
Gebruik van Brother naaimachine, overlock (4 aanwezig), coverlockmachine, gebruik van strijkijzer, patroon, patroonpapier, fournituren, drankje van de kaart en drie uur les!

Prijs?
€ 250,00 p.p. per reeks.
Bij inschrijving vragen we een voorschot van €25 per reeks.  Dit verzekert uw plaats en wordt bij annulatie als administratieve kost aanschouwd.

Cursusdata? 
Hier vindt u de data. 

 

DATA voor REEKS 1 voor het schooljaar 2018-2019 zijn aangepast. Inschrijven kan dus al vanaf nu. 

Maandag-woensdag en donderdagavond zijn reeds VOLZET!

 

NIEUW --NIEUW -- NIEUW!!!!

Er was veel vraag naar een cursus voor volwassenen in de zomervakantie en daar hebben we werk van gemaakt! Van 24 TEM 27 JULI, telkens van 10u tot 13u.

Vanaf nu kan je inschrijven voor deze cursus. Wees er snel bij want er zijn nog maar 4 plaatsen ter beschikking. Iedereen kan hiervoor inschrijven, geen ervaring vereist. We werken enkel met stoffen uit de winkel tijdens de cursus. Als je zeker wil zijn van je plaats, gelieve dan een voorschot over te maken op onze rekening of spring even binnen.

Naaicursus voor jongeren

Wat?
Voor onze jongeren zijn er cursussen tijdens de vakanties.
De minimumleeftijd voor de cursus in de vakanties is 12 jaar.

Er is ook vrij te kiezen wat ze maken, geen opgelegd stuk.  Natuurlijk wordt er rekening gehouden met het niveau van de leerling.

Wanneer?
In schoolvakanties op achtereenvolgende dagen: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10u00 tot 13u00.  De data hiervoor wordt op voorhand aangekondigd.

Wat is inbegrepen?
Gebruik van naaimachine, overlockmachine, coverlockmachine, gebruik van strijkijzer, patroon,  patroonpapier, fournituren en drankje van de kaart en het lesje.

Prijs?
€ 80,00 voor 4 dagen voor de vakanties

ZOMERVAKANTIE: van 3 tot en met 6 juli                 ---- VOLZET

                         van 21 tot en met 24 augustus   ---- nog 4 plaatsen vrij

 

Cursusdata?
Bij naaicursus, datareeksen vind je nu ook de data voor alle jongerencursussen op zaterdag.

Bekijk bij onze fotogalerij alvast enkele naaiwerkjes die tijdens de lessen gemaakt werden. Heb je vragen, wens je meer informatie of wil je je inschrijven? Neem dan contact op via de contactpagina of kom eens langs. Wij helpen je dan graag verder.

Back to Top