Naaicursussen voor iedereen

Wil je graag leren naaien? Heb je het ooit eens geleerd en wil je de draad weer oppikken? Of wil je gewoon met anderen gezellig samenzijn? Dan zijn onze naaicursussen te Schoten helemaal iets voor jou! Beginners en gevorderden kunnen gerust samenzitten dankzij onze persoonlijke aanpak. Geen opgelegde stukken, je kan zelf maken waar je zin in hebt! Indien je een cursus volgt bij Stoffe & Koffe gebruik je de stoffen die in de winkel liggen.

Naaicursus voor volwassenen

Wat?

Eén cursusreeks bestaat telkens uit 10 lessen van 3 uur. Per reeks heb je recht op 1 inhaalles. Heb je om welke reden dan ook een les niet kunnen volgen? Dan kan je deze steeds inhalen op het einde van de reeks. Er zitten maximum 7 cursisten in 1 groep.  De cursus gaat door vanaf 5 inschrijvingen.

Wanneer?

We geven les op de volgende momenten:

  • dinsdag- en vrijdagmiddag van 12u30 tot 15u30
  • donderdagochtend 10u00 tot 13u00
  • vrijdagochtend van 09u00 tot 12u00
  • maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 19u00 tot 22u00

ALGEMENE DATA schooljaar 2019-2020! Inschrijven voor alle reeksen kan vanaf nu. (data staan ook online onder datareeksen)

Zomercursussen: 20€ PER DAG OF 80€ VOOR 4 DAGEN

Van 23 tem 26 juli: combo volwassenen met jongeren - VOLZET

Van 27 tem 30 augustus: volwassenen curus en die week maken we specifiek een tas. Maakt niet uit dewelke: een reistas, een ecoshopper, een rugzak, een heuptasje... Els heeft ook wat voorbeeldmateriaal ter beschikking. 

 

Wat is inbegrepen?

Gebruik van Brother naaimachine, overlock (4 aanwezig), coverlockmachine,  patroon, patroonpapier, fournituren, gebruik van strijkijzer, drankje van de kaart en drie uur les!

Alle materialen niet inbegrepen, dienen te worden aangekocht bij Stoffe & Koffe.

Prijs?

€ 250,00 p.p. per reeks.
Bij inschrijving vragen we een voorschot van €25 per reeks. Dit verzekert jouw plaats en wordt bij annulatie als administratieve kost aanschouwd.

Cursusdata?

De datareeksen kun je steeds raadplegen.
Inschrijven voor 1 van de volgende reeksen van het jaar 2019-2020 kan vanaf nu. 

 

Naaicursus voor jongeren

Wat?

Voor onze jongeren zijn er cursussen tijdens de vakanties. De minimumleeftijd voor de cursus in de vakanties is 12 jaar. Er is ook vrij te kiezen wat ze maken, geen opgelegd stuk. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met het niveau van de leerling.

Wanneer?

In schoolvakanties op achtereenvolgende dagen: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10u00 tot 13u00. Inschrijven kan vanaf nu.

 

ZOMER: van 2 juli tem 5 juli -- VOLZET

ZOMER: van 23 juli tem 26 juli -- VOLZET

 

Wat is inbegrepen?

Gebruik van naaimachine, overlockmachine, coverlockmachine, gebruik van strijkijzer, patroon, patroonpapier, fournituren en drankje van de kaart en het lesje.

Prijs?

€ 80,00 voor 4 dagen 

Cursusdata?

Bij de datareeksen vind je nu ook de data voor alle jongerencursussen op zaterdag. Bekijk bij onze fotogalerij alvast enkele naaiwerkjes die tijdens de lessen gemaakt werden. Heb je vragen over de naaicursussen te Schoten, wens je meer informatie of wil je je inschrijven? Neem dan contact op met Stoffe & Koffe of kom eens langs. Wij helpen je dan graag verder.