Ooit al van de stoffenwinkel ‘Stoffe & Koffe’ uit provincie Antwerpen gehoord? Wel, dit is een stoffenwinkel in Schoten waarbij het plezier van koffie drinken aan toegevoegd wordt. Terwijl je heerlijk van je koffie nipt, kan je ondertussen door heel wat magazines uit onze bib bladeren, ons assortiment stoffen ontdekken en in alle rust nadenken over welk stof en welk patroon je wilt gebruiken om die hippe jurk of coole jas te maken.

STOFFENWINKEL ‘STOFFE’ IN ANTWERPEN

In onze stoffenwinkel nabij Antwerpen vind je heel wat dames-, kinder- en decoratiestoffen waarmee je vrolijk aan de slag kunt gaan. Ons assortiment is heel uitgebreid, met stoffen in heel veel verschillende stijlen en kleuren. Kom dus zeker eens een kijkje nemen of werp een blik op de producten in onze webshop. Daarnaast beschikken wij natuurlijk ook over allerlei andere benodigdheden en accessoires zoals fournituren, lintjes, vlieseline, etc. Je kunt daarnaast ook op je gemak allerlei stoffen bekijken en bestellen in onze online stoffenwinkel.

NAAICURSUSSEN EN WORKSHOPS

Bovendien organiseren wij ook verschillende naaicursussen voor zowel beginners als gevorderden in onze stoffenwinkel in Antwerpen. Wil jij je verdiepen in de wereld van het naaien? Kunnen je naaivaardigheden een opfrissing gebruiken? Of wil je tijdens een workshop in de stoffenwinkel nabij Antwerpen leren hoe je kunt patroontekenen? Wil je alvast stoffen bestellen voordat je deelneemt aan deze cursussen en workshops? Dat is mogelijk. Via onze online stoffenwinkel kun je de gewenste stoffen bestellen om later met alle plezier er mee aan de slag te gaan. In deze online stoffenwinkel zijn stoffen beschikbaar van uni katoen tot en met mantelstof.

KOFFIEHUIS ‘KOFFE’

Ben je een grote fan van cappuccino of latte? Begint jouw dag altijd met een dampende kop koffie? Dan zal je ons koffiehuis en stoffenwinkel in Antwerpen zeker weten te appreciëren! Je kan er kiezen uit een uitgebreid aanbod kwaliteitskoffie; van een snelle espresso tot een relaxte latte. Maar ook voor een lekker theetje of een frisdrank kan je bij ons terecht. Er is voor elk wat wils, ook in onze online stoffenwinke! Kers op de taart is onze leuke bibliotheek met heel wat lectuur over het thema ‘naaien’.

Els & Silke

De modestoffen die je online wil bestellen worden door ons verkocht per 10 cm.

Verzendkosten:

België: €5,70 (via Bpost) en gratis verzending vanaf 85€.

Afhalen in Schoten: gratis

Nederland: €8,80 en gratis verzending vanaf 99€.

Levertermijnen:

België: voor 16u besteld op werkdagen, volgende werkdag in huis

Nederland: voor 16u besteld op werkdagen, levering binnen 2 werkdagen

Bel of mail ons

Heb je vragen wat betreft de stoffen online bestellen? Of heb je vragen over de bezorging van deze modestoffen die je online kunt bestellen? Of heb je ergens anders een vraag over? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via +32 3666 80 66 of per mail via info@stoffe-koffe.be. Of kom eens langs. Wij helpen je dan graag verder onder het genot van een lekker kopje koffie.

closeup-photography-of-presser-foot-of-s

Contacteer ons

Stoffe & Koffe
Paalstraat 87 - 2900 Schoten
Tel.: + 32 3/ 666 80 66
info@stoffe-koffe.be


BTW BE 0536 918 556
IBAN BE86 6451 0079 4250
BIC JVBABE

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag: 10u - 18u

Zaterdag: 10u - 17u

Zondag en Maandag : gesloten