top of page

30% korting op de stofjes van de maand juni

Heb jij de stofjes van de maand juni al ontdekt? Deze 10 stoffen shop jij de hele maand met 30% korting!


 

Een prachtige kleurencombinatie: mintgroen met oranje. Deze linnen is geschikt voor een mooie jurk, een blouse of zelfs en broek. De kleuren zorgen voor een instant frisse look!

Nu voor €17,20 in plaats van €24,50

 


Over mooie kleurencombinaties gesproken: beige met blauw. Liefde! Deze twee tricots - ééntje met brede strepen, en ééntje met dunne strepen - geven je garderobe een stijlvolle upgrade. Wat zou jij hiermee maken?

Nu voor €12,30 per meter in plaats van €17,50

 

Tencel is superzacht, en deze combinatie van tencel met linnen is een héérlijke zomerstof. Perfect voor een jurk, blouse, of een zomerbroek (dat patroon kan je hier trouwens gratis bestellen).

Nu voor €20,30 per meter in plaats van €29

 

Zo mooi, deze bruine viscose met bloemen en gouden glitters. Voor een luxueuze toets aan je outfit!

Nu voor €10,20 per meter in plaats van €14,50

 

Liever een uni stofje? Geen probleem! Deze uni grijze french terry is een stof die je voor vanalles kan gebruiken! Jurken, truien, tops, t-shirts, broeken en nog véél meer.

Nu voor €9,50 in plaats van €13,50

 

Een fancy Liberty stofje, want die vinden we écht heel mooi. Het is een fijne katoen met een kleine print in blauw en groen. Een topper!

Nu voor €19,30 in plaats van €27,50

 

Een frisse, mintgroene kleur. Deze french terry is er eentje uit de See You At Six collectie. Een keimooie kleur, dus we vinden gewoon dat je er iets uit moet maken!

Nu voor €11,40 in plaats van €19

 

Put your hands up! Deze blauwe tricot met handjes maakt ons altijd vrolijk als we hem zien. Supertof voor een t-shirt of een top. Wat ga jij hiermee maken?

Nu voor €12,30 in plaats van €17,50

 

Tot slot: een viscose met een warme, gouden glans. Wauw, wat een luxueuze stof! Maar er is niet meer veel van, dus haast je als je hier iets mee wilt maken.

Nu voor €11,20 in plaats van €16
bottom of page