top of page

DE NIEUWE COLLECTIE

De solden zijn voorbij, en de eerste helft van onze nieuwe collectie is BINNEN. Wat kan je verwachten? Frisse kleuren die vrolijkheid brengen en je helemaal klaarstomen voor de aanstormende lente. Ontdek nu onze nieuwe collectie!


 

Om je een beetje inspiratie te geven delen we in deze post een aantal van onze nieuwe stofjes. Wat kan je ermee doen, en hoe style je ze?


Een lieve seersucker met blauwe streepjes en een beetje stretch. Creëer met gemaak een casual chic look dankzij het gebobbelde van deze katoenen stof. Perfect voor alle baby-creaties, maar ook voor een mooie jurk of blouse, of zelfs een hemd voor mannen. Deze lichte stof ademt goed, en houdt je lekker koel als het warm is. Perfect, dus, voor de seizoenen die er stilaan aan beginnen komen.


 

Wil je helemaal in zomerse sferen komen? Dan kan je deze canvas met chillende mensen in een zwembad niet aan je voorbij laten gaan. Met deze stof kan je hele mooie, ludieke tassen maken. En geef nu toe: met dit printje onder je arm kan je toch niet anders dan vrolijk zijn?


 


Een prachtig kleurenpalet op de mooiste kwaliteit viscose. Met deze stof maak je een stralende jurk zoals op de foto's, of een losse broek, of een mooie blouse, ... Je kan ontzettend veel kanten uit, en de print verdoezelt met gemak die gebieden die je liever niet wil laten opvallen. De kleuren zijn warm en stralend, zonder overdreven te zijn. Een toets felgroen zorgt voor een interessant contrast. Oh, en deze stof hebben we ook in een oranje kleurenpalet.


 

De lente- en zomermaanden smeken gewoon om linnen. Zodra het warmer wordt zal je ontzettend blij zijn als je iets hebt gemaakt uit linnen, maar deze viscose met linnenlook heeft daarbij ook nog het voordeel dat hij minder kreukt. Perfect voor een blouse, jurk, broek en veel meer. Wat zou jij maken met dit stofje?


 

Meer zien? Klik dan op de knop hieronder om naar de nieuwe collectie te gaan!



bottom of page