Tricotstof online kopen

De kenmerken van tricotstof

Tricotstof is een kledingstof die meestal een samenstelling heeft van 95% katoen en 5% elastaan. Onze tricot bestaat uit een combinatie van elastane met modal, viscose of katoen. Dankzij de breisteek heeft tricot meer rek en is het elastistischer dan weefsel.

Hulp bij het naaien

Wil je de tricotstof online kopen, maar heb je meer advies nodig over welke van onze stoffen het meest geschikt zijn voor jouw kledingstof? Kom dan langs in onze winkel. Met onze ervaring en deskundigheid krijg je topadvies zodat je binnen de kortste keren rondloopt in jouw eigen gemaakte mooie kleding.

Cursussen & cappuccino’s

Naast het geven van advies, kun je onder het genot van een drankje, koffie, cappuccino of een heerlijke thee geïnspireerd worden door alle stoffen in de winkel. Wist je trouwens dat wij ook workshops en naaicursussen geven zodat je beter wordt in het maken van je eigen kleding?

Heb je vragen?

Heb je een vraag voordat je online tricotstof online gaat kopen via onze webshop? Of heb je advies nodig over iets anders? Kom gerust langs of neem contact op per telefoon via +32 3666 80 66 of per mail info@stoffe-koffe.be.

Ga voor het gemak van je tricotstof online kopen via onze website. Gebreide stoffen worden ook wel tricot benoemd, omdat ze rekbaar zijn. Vanwege de elastische garens die zijn meegebreid zijn de kledingstukken gemaakt van tricot makkelijk rekbaar.

Tricotstof online kopen

Tricot koop je online via onze webshop van Stoffe & Koffe. Daar zie je wat de kenmerken van tricotstof zijn en voor welke kledingstukken het materiaal zich het beste leent. Daarnaast kun je in de webshop op je gemak allerlei andere stoffen bekijken en kopen, zoals de viscose.