Tricotstof online kopen

Cursussen & cappuccino’s

Naast dat je in onze winkel advies krijgt, kun je er onder het genot van een drankje, koffie, cappuccino of een heerlijke thee geïnspireerd worden door alles in de winkel, zoals onze nieuwe collectie van See You at Six. Wist je trouwens dat wij ook workshops en naaicursussen geven zodat je beter wordt in het maken van je eigen kleding?

Vraag ons om advies

Heb je een vraag voordat je tricotstof online gaat kopen via onze webshop? Of heb je advies nodig over iets anders? Kom gerust langs of neem contact met ons op per telefoon via +32 3666 80 66 of per mail via info@stoffe-koffe.be.

In de webshop van Stoffe & Koffe te Schoten kan je snel en eenvoudig tricotstof en heel wat andere stoffen online kopen. In onze gespecialiseerde stoffenwinkel nabij Antwerpen vind je een ruime selectie stoffen en fournituren voor al jouw naaiprojecten. Ontdek het snel!

Tricotstof online kopen en thuis laten leveren

Tricot koop je online via onze webshop van Stoffe & Koffe. Tricot, verzamelnaam voor gebreide stoffen, heeft zijn naam te danken aan de rekbaarheid. Vanwege de elastische garens die zijn meegebreid zijn de kledingstukken gemaakt van tricot makkelijk rekbaar. Tricotstof is een kledingstof die meestal een samenstelling heeft van 95% katoen en 5% elastaan. Onze tricot bestaat uit een combinatie van elastaan met modal, viscose of katoen. Dankzij de breisteek heeft tricot meer rek en is het elastischer dan weefsel. Je kan de tricotstof online kopen in onze webshop per 10 cm en gratis afhalen in onze winkel in Schoten. Wil je gebruikmaken van thuislevering? Dat kan! Bij een bestelling vanaf €85 is dit zelfs gratis. Het loont dus zeker om meteen voldoende tricotsof en andere stoffen online te kopen.