Workshop patroon tekenen rechte rok in Schoten

Naaicursus

Ben je naast de workshop patroontekenen  ook geïnteresseerd in naaien, dan kun je daarvoor ook bij ons terecht in Schoten! Stoffe & Koffe biedt namelijk een naaicursus aan voor beginners tot en met gevorderden. Tijdens deze naaicursus leer je de beginselen of krijgen je naaivaardigheden een opfriscursus. Heb je nog geen eigen spullen en fournituren? Dan kun je jouw nieuwe fournituren hier bestellen. Heb je stoffen nodig, maar heb je deze niet thuis? Bestel ze dan via onze stoffenwinkel.

Neem contact op met ons

Heb je een vraag over de workshop patroontekenen in Schoten? Of heb je een vraag over het online bestellen? Vraag het gerust aan ons, want wij helpen je graag verder. Bel naar +32 3666 80 66 of mail naar info@stoffe-koffe.be.

In deze workshop van het patroontekenen leren we je in onze winkel in Schoten de beginselen om een eigen rok te tekenen vanaf nul! Je maten worden correct opgemeten. Ook ontvang je hiervoor een kleine cursus die je mee naar huis kan nemen en uiteraard een zelf getekend patroon. Ben je geïnteresseerd in deze workshop patroontekenen in Schoten? Schrijf je dan snel in.

Inschrijven voor de workshop patroontekenen in Schoten

Voor de workshop leren patroontekenen in Schoten zijn maximaal 5 inschrijvingen toegestaan per workshop. Op deze manier geven we iedereen voldoende aandacht. De prijs van de workshop patroontekenen in Schoten bedraagt €100,00.